Політика конфіденційності


В даній політиці Конфіденційності терміни мають наступне значення:

Платформа (Universinet) – комплекс Сайтів та/або Мобільних додатків, Комп’ютерних програм з розміщеними там контентом, іграми, доступними послугами та технічними можливостями.

Сайт(и) – сукупність веб-сторінок, доступ до яких здійснюється із використанням одного з доменних імен (адрес):
http://universinet.org;
http://bristarstudio.com;
http://bestrepetitor.com.ua

Шкільний сервер (Unibox) – програмно-апаратний комплекс, за допомогою якого Користувачі можуть одержувати безкоштовний доступ до деяких платних Послуг, ігор. Шкільний сервер надається Школам за договором про надання послуг на засадах місячної абонплати.


Ця політика конфіденційності пояснює, яким чином збирається інформація про вас, як вона використовується і розкривається Приватним підприємством “Брістар” (далі також Компанія) при відвідуванні вами Платформи та Шкільних серверів.

Відвідуючи Платформу та Шкільний сервер, ви приймаєте нашу Політику конфіденційності, ви дозволяєте Компанії збирати, використовувати і розкривати інформацію про вас відповідно до цілей, що вказані нижче.

Цим ви також надаєте згоду на обробку своїх персональних даних та підтверджуєте, що повідомлені про порядок та мету, а також інші умови їх обробки відповідно до ст. ст. 6, 8, 10, 11 Закону України «Про захист персональних даних».

Цим ви підтверджуєте, що маєте достатню правоздатність та дієздатність за законами Вашої країни для надання згоди з цією політикою конфіденційності та згоди на обробку Ваших персональних даних на умовах, що тут викладені. У випадку, якщо ви не маєте достатнього обсягу дієздатності, цим ви підтверджуєте, що згода з цими правилами надана вашими батьками або опікунами, які маються повну цивільну дієздатність та уповноважені за законами країни Вашої юрисдикції давати таку згоду.

Ми можемо змінювати цю Політику конфіденційності час від часу. Якщо ми внесемо зміни, то ми повідомимо вам, оновивши дату у верхній частині політики. Ми рекомендуємо вам ознайомитися з політикою конфіденційності, коли ви отримуєте доступ до Платформи, щоб залишатись проінформованим про умови та порядок обробки ваших персональних даних, а також про способи захисту їхньої конфіденційності.


1. Персональні дані. Терміни

Володар персональних даних - фізична або юридична особа, яка визначає мету обробки персональних даних, встановлює склад цих даних та процедури їх обробки, якщо інше не визначено законом.

Згода суб'єкта персональних даних - будь-яке добровільне волевиявлення фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки.

Обробка персональних даних - будь-яка дія або сукупність дій, здійснених повністю або частково в інформаційній (автоматизованій) системі та/або в картотеках персональних даних, які пов'язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, зміною, поновленням, використанням і поширенням (розповсюдженням, реалізацією, передачею), знеособленням, знищенням відомостей про фізичну особу.

Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Розпорядник бази персональних даних - фізична чи юридична особа, якій власником бази персональних даних або законом надано право обробляти ці дані.

Суб'єкт персональних даних - фізична особа, стосовно якої відповідно до закону здійснюється обробка її персональних даних.


2. Права суб'єктів персональних даних

Особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід'ємними і непорушними. Суб'єкт персональних даних має право:

    1. знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володаря чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

    2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

    3. на доступ до своїх персональних даних;

    4. отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

    5. пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

    6. пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

    7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

    8. звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;

    9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист;

    10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

    11. відкликати згоду на обробку персональних даних;

    12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

    13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.


3. Збір інформації

Інформація збирається автоматично через Платформу та Шкільний сервер. Коли ви отримуєте доступ до Платформи, Шкільного серверу, ми автоматично збираємо інформацію про Вас, у тому числі це є:

Інформація про обліковий запис: якщо ви створюєте обліковий запис на Платформі, Шкільному сервері, ми можемо зберігати та використовувати дані вашого облікового запису, включаючи адресу електронної пошти, номер телефону, поштовий індекс та іншу інформацію, яку ви надаєте в своєму обліковому записі, наприклад, вашу стать і дату народження. У разі, якщо ви у процесі реєстрації вкажете своє ім'я, а також надасте будь-яку фотографію, ця інформація буде публічно відображатися як частина профілю вашого облікового запису.

Платіжна інформація: коли ви надаєте дані щодо способу оплати, ми отримуємо ці дані та шифруємо цю інформацію з використанням стандартної галузевої технології.

Лог файли: ми реєструємо інформацію про використання Платформи, Шкільного серверу, в тому числі тип використовуваного пристрою, час доступу і вашу IP-адресу.

Інформація про пристрій: ми збираємо інформацію про пристрій, який ви використовуєте для доступу до Платформи, Шкільного серверу (далі в цій політиці конфіденційності - Пристрої), включаючи інформацію про програмне забезпечення пристрою та апаратні засоби і т.д.

Інформація про використання: ми збираємо інформацію про використання Платформи, Шкільного серверу, в тому числі і ваші дії, якщо такі є.

Інформація про інтереси: ми збираємо інформацію про матеріал, який вас цікавить, пов'язаний з використанням вами Платформи, Шкільного серверу.

Ваші геолокації: ми збираємо інформацію про ваші геолокації.

Ми також можемо отримувати інформацію з інших джерел і об'єднувати з інформацією, яку ми збираємо через Платформу та Шкільні сервери.


4. Cookies

Ми і треті сторони, з якими ми співпрацюємо, можемо використовувати файли cookie, веб-маяки, теги, скрипти, локальні загальні об'єкти, такі як HTML5 і Flash (іноді звані «флеш-cookie»), рекламні ідентифікатори (включаючи мобільні ідентифікатори, такі як IDFA від Apple або Google Рекламний ідентифікатор) і аналогічні технології ( «Cookies») у зв'язку з використанням Платформи, сторонніх веб-сайтів і мобільних додатків. Файли cookie можуть мати унікальні ідентифікатори і перебувати на вашому комп'ютері або мобільному пристрої, в електронних листах, які ми відправляємо вам, і на наших веб-сторінках. Файли cookie можуть передавати інформацію про вас і ваше використання Платформи, наприклад, тип вашого браузера, параметри пошуку, IP-адреса, дані, що відносяться до реклами, а також дату і час використання Платформи. Файли cookie можуть зберігатися або зберігатися тільки протягом окремого сеансу .

Ми використовуємо Cookies на Платформі для:

· організації роботи Платформи так, як ви очікуєте;

· запобігання шахрайству, захисту ваших даних від несанкціонованих сторін і дотримання законодавчих вимог;

· запам'ятовування інформації про те, як ви вважаєте за краще використовувати Платформу, Шкільний сервер;

· того, щоб зрозуміти, як ви використовуєте Платформу, Шкільний сервер .

Управління Cookie-файлами. Можливо, ви зможете відключити деякі (але не всі) Cookies через налаштування вашого пристрою або браузера, проте це може вплинути на функціональність Платформи. Метод відключення Cookies може відрізнятися в залежності від пристрою і браузера, але зазвичай його можна знайти в налаштуваннях або налаштуваннях безпеки.

5. Використання інформації

Ми можемо використовувати інформацію про вас для різних цілей, в тому числі:

· Для розробки нових сайтів і послуг;

· Для того, щоб забезпечувати, підтримувати і покращувати Платформу, Шкільні сервери;

· Для того, щоб забезпечувати і постачати продукти та послуги, які ви замовили, і відправляти вам відповідну інформацію;

· Для надсилати вам повідомлень;

· Для того, щоб надсилати вам цільовий, в тому числі рекламний, контент (матеріал) відповідного змісту (включаючи оголошення), що надаються третіми особами або нами. При цьому, ми не несемо ніякої відповідальності за зміст наданих третіми сторонами послуг або товарів;

· Для того, щоб надавати новини та інформацію про Платформу, Шкільні сервери та роботу Компанії, що на нашу думку буде представляти інтерес для Вас;

· Для того, щоб персоналізувати і поліпшити надання послуг і забезпечити індивідуальний підхід;

· Для того, щоб надавати вам посилання у поєднанні з інформацією, яку ми отримуємо від інших, аби зрозуміти ваші потреби і надавати вам кращий сервіс;

· Для того, щоб реалізовувати будь-які інші цілі, для яких інформація була зібрана.

Погоджуючись з нашою політикою конфіденційності чи іншим чином надавши нам інформацію, ви даєте згоду на обробку та передачу інформацію, у тому числі – в Україні.


6. Обмін інформацією

Ми можемо надавати інформацію про Вас у такий спосіб чи іншим чином, як це описано в цій Політиці конфіденційності:

· постачальниками, консультантами та іншими постачальниками послуг, яким необхідний доступ до такої інформації для виконання робіт від нашого імені;

· у відповідь на запит про надання інформації, якщо ми вважаємо, що розкриття інформації відповідно до будь-якого чинного законодавства, правил або судового процесу;

· якщо ми вважаємо, що ваші дії не узгоджуються з духом або текстом наших угод чи політик для користувачів, а також для захисту прав, власності та безпеки компанії або інших осіб;

· у зв'язку з, або під час переговорів, будь-якого злиття, продажу активів Компанії, фінансування або придбання всіх або частини нашого бізнесу іншій Компанії;

· третім особам, що бажають забезпечити рекламу відповідного змісту для вас і які мають правові відносини з нами (ми надаємо тільки знеособлену інформацію в даному випадку).

Ми також можемо надавати третім особам на наш вибір зведену інформацію або знеособлену інформацію, яка не може бути використана для вашої ідентифікації.


7. Обмін інформацією через соціальні мережі

Платформа може запропонувати обмін інформацією через соціальні мережі і інші інтегровані інструменти (такі як Facebook, Twitter, Youtube, "Like" кнопки), що дозволяють ділитись інформацією з Платформи. Для отримання додаткової інформації про цілі та масштаби збору і обробки даних у зв'язку з особливостями обміну через соціальні мережі, будь ласка, відвідайте Політику конфіденційності суб'єктів, які надають ці можливості.


8. Реклама і аналітика Послуги, що надаються третіми особами

Ми можемо дозволити третім сторонам надавати контекстні та інші рекламні оголошення, а також надавати аналітичні послуги, пов’язані з роботою Платформи, Шкільних серверів. Ці особи можуть використовувати різні ідентифікатори для збору інформації про використання програми, в тому числі вашу IP-адресу, MAC-адресу, ідентифікатори пристроїв, програмного забезпечення та інформацію про обладнання, часовий пояс і інформацію про використання, в тому числі інформацію, викладену в пункті 1 цієї Політики конфіденційності. Ця інформація може бути використана Компанією та іншими, крім усього, для визначення популярності певного контенту, для забезпечення контекстної та іншої реклами, а також аби краще зрозуміти вашу діяльність на Платформі.

9. Безпека

Компанія приймає розумні заходи для захисту інформації про вас від втрати, крадіжки, неправильного використання та несанкціонованого доступу, розкриття, зміни та знищення.


10. Зв’язок

Ви можете звернутись із запитаннями щодо цієї Політики конфіденційності у будь-який час, надіславши лист на електронну адресу: bristarstudio@gmail.com . Реєструючись на Платформі, Шкільному сервері ви автоматично погоджуєтесь з отриманням від Компанії та/або її партнерів розсилки інформаційного або рекламного характеру.

11. Зберігання інформації

Компанія буде зберігати і використовувати інформацією на стільки, на скільки це необхідно для того, щоб надавати якісні послуги і до тих пір, доки таке використання буде визнано Компанією доцільним.